top of page
Ara
  • Arge Sigorta

Satır aralarını okuyun: Yaygın sözleşme tuzakları

Ayarlar panelinden blogunuzun web sitenizdeki görüntüsünü tam olarak düzenleyin. Wix Blog, yazar adını ve resmini; tarihi ve okunma süresini; görüntülenme, yorum ve beğeni sayaçlarını gizlemenize veya görüntülemenize olanak verir. Seçenekler arasında geçiş yapın ve değişikliklerinizi gerçek zamanlı olarak görüntüleyin.


Blogunuz bir Üye Alanı'na bağlıysa, kullanıcıların Giriş Yap butonunu gördüklerinden emin olmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız her yeni paylaşımda blog abonelerine otomatik e-posta bildirimleri göndermek istiyorsanız, Ayarlar panelinizdeki e-posta bildirimleri seçeneğini açın. Blog'u Yönet'e tıklayarak yazılarınızı yönetmeye başlayın.


Ana Sayfa üzerinde yazılar oluşturabilir, düzenleyebilir, silebilir ve SEO ayarlarınızı güncelleyebilirsiniz. Her bir blog yazısında (...) butonuna tıklayarak yazıları çoğaltabilir, yoruma kapatabilir, taslak oluşturabilir veya bir yazıyı tamamen silebilirsiniz.


Blogunuzun hazır olduğuna karar verdiğinizde, Ana Sayfa'da Yayınla'ya tıklayarak yazılarınızın sitenizde yayınlanmasını sağlayın.



1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page